Nokia Lumia 920 - exkluzivní video recenze

MyWindows.cz

home archív foto video win8dev kontakt

Nokia Lumia 920 - exkluzivní video recenze

Nokia Lumia 15.11.12

Exkluzivní video recenze Nokia Lumia 920 v ČR - high-endového telefonu s Windows Phone 8.

A související fotogalerie:

Album: Nokia Lumia 920 / red

Nokia Lumia 920 / red
Nokia Lumia 920 / red
Nokia Lumia 920 / red
Nokia Lumia 920 / red
Nokia Lumia 920 / red
Nokia Lumia 920 / red
Nokia Lumia 920 / red
Nokia Lumia 920 / red
Nokia Lumia 920 / red


video recenze lumia 920 wp8

Komentáře

  1. 1 Jan Havlíček 15.11.12, 14:37:11

    Seznámení pěkné, ale ocenil bych spíš jedno video dohromady

  2. 2 Tomáš Zeman 15.11.12, 14:44:36

    Tlačítko zpět je fakt killer feature, která nemá na Androidu obdoby...

  3. 3 Radek Hulán 15.11.12, 14:57:01

    [1] udělám z toho jedno video, ty jednotlivé byl experiment, ale nedobrý // update: upraveno

  4. 4 Pavel Graf 15.11.12, 15:25:20

    Radku, měl bych pár dotazů k multimédiím + práce s PC? Mám 800ku a několik věcí mi tam přišlo nedoladěných.
    MP3 ještě v pohodě, přestože bych MassStorage preferoval víc než Zune, ale s videii jsem dost bojoval - Zune mělo podporovat nespočet formátů, ale v praxi se mi žádné video z PC (jak MKV, tak AVI - vím, že to jsou jen kontejnery a záleží na kodeku) neprošlo a musel jsem konvertovat jako kdysi v době symbianu. Z Androidu jsem byl zvyklý stáhnout video z webu přímo na mobilu, stáhnout i titulky a rovnou v mobilu spustit, na 800ce to je dost komplikovaný a ještě je potřeba PC. Klidně bych si za nový díl HIMYM nebo Big Bangu zaplatil, ale prostě v ČR taková služba neexistuje a tak jsem donucen "krást" z neofiko zdrojů.
    Jak je na tom v tomto ohledu WP8? Zvládne stáhnout AVI z webu, připojit SRT titulky a spustit? Umí SW na PC konvertovat více kodeků automaticky? Jsou nějaké jiné alternativy pro můj případ?

    Předem díky za odpověď.

  5. 5 Marek Pizúr 15.11.12, 15:27:49

    Zaujímalo by ma ako funguje Facebook aplikácia vo WP8. Na WP7 totiž pri prezeraní albumov aplikácia aj Picture hub zobrazí iba prvých 100 fotografií. Predtým to nerobilo(testované na Lumia 710 a 800), tak ma zaujíma či je to záležitosť verzie Windows alebo za to môže priamo Facebook.

  6. 6 Lukáš Kolembus 15.11.12, 18:15:53

    Je dvakrát vyšší frame rate aj na 820-ke?

  7. 7 Daniel Zikmund 15.11.12, 19:01:24

    Můžu na své Nokii Lumii 920 používat aplikaci Peněženka na bezdrátové platby i když karta není určená na bezdrátové platby? A i když nemá povolené internetové platby?

  8. 8 Radek Hulán 16.11.12, 14:46:20

    [6] já si myslím, že ne. 820 má ale taky výborný displej, 4.3" SAMOLED s ClearBlack, asi srovnatelný se současnou Lumia 900.

  9. 9 Ivo Wilsdorf 16.11.12, 17:34:31

    Tak jsem si jí taky včera pořídil v DE. Chci se zeptat, máte v nastavení zpráv doručenky k SMS? V mojí verzi je pouze doručenka k MMS...

  10. 10 Karel Neugebauer 19.11.12, 10:51:07

    Btw už ty nové W8 umí přehrávat FLAC ?

  11. 11 Martin Machů 19.11.12, 17:51:08

    Zdravím. Chtěl bych se zeptat na jednu věc. Píšete, že Nokia zvolila jiný poměr stran displeje, která je výhodnější u starších aplikací. Jak tomu bude u nových aplikací, které budou psané pro WP8, kde se dá očekávat převaha telefonů s rozlišením 1280x720 (HTC 8X, Samsung I8750 ATIV S, ....) ? Bojím se aby nebyla na tomto poli Nokia osamocena a naopak to nebyla její nevýhoda.

  12. 12 Radek Hulán 19.11.12, 22:24:50

    [11] jak rozlišení 1280x720, tak 1280x768 je nativní pro WP8 a aplikace co tam zatím jsou je podporují obě. Plus samozřejmě 800x480 zůstává i ve WP8! Ono je nakonec snazší to udělat pro to vyšší a (třeba hru) prostě o 24px na každé straně oříznout na 720P. Nebál bych se toho.

    To vyšší rozlišení je výhodnější, protože má 1.66 poměr jako 800x480. Důvod jsou náklady - displejů 1280x720 je více a jsou levnější, to bude asi proč toto rozlišení ve WP8 vůbec existuje.

    Aplikace ve WP8 jsou navrhovány (i) pro 800x480, což zase nahrává Nokii, protože na vyšším rozlišení to má stejný poměr stran.

  13. 13 Lukáš Stimpi Snopek 20.11.12, 00:16:50

    Zdravím, trochu off topic, kde se podařilo sehnat tuto 920ku v červene barve? Jsem v IT a zde jsem zatím narazil jen na černé a bílé.Díky

  14. 14 Radek Hulán 20.11.12, 10:40:32

    [13] MediaMarket v Drážďanech. Úžasná barva, ale nyní asi vyprodaná.

  15. 15 Lukáš Stimpi Snopek 20.11.12, 22:17:24

    Diky, za info, Mediamarkty v Italii zatom mlci :(

Nový komentář

Pro přidání komentáře se musíte  registrovat Facebookem. Je to snadné a bezpečné.